8 Şubat 2015 Pazar

Paganlar Kendilerini Nasıl Görüyor? Bölüm 2!

Geçen bölümde olduğu gibi sizlerle internetten bulduğum ve Türkçeye çevirdiğim 4 eğlenceli resimi paylaşacağım. Bakalım bu sefer karşımıza çıkan Paganlar kendilerini nasıl görüyorlarmış!


Yok canım daha neler! Artık yakmazlar bizi herhalde... Yakarlar mı yoksa? Yok ya yakmazlar herhalde... Ayrıca bunu çevirirken benim kafam neredeymiş? Hollywood'u ve "gerektiği" kelimelerini yanlış yazmışım!


Galiba bir Viking bulduk! Bazen ben de diyorum doğada yürüyüşe çıkayım diye. Sonra İç Anadolu'nun bozkır olduğu aklıma geliyor... Bir köşede ağlıyorum...


İtiraf edelim bazen hepimiz kurban ettiğimiz kişilerin kafataslarıyla ayin yapıyoruz! Ayrıca bu arkadaşın nasıl bir patronu var çok merak ettim doğrusu...


Yine doğa yürüyüşü... :( 

Yarın yine bulduğum resimleri aynı şekilde ekleyeceğim! Bana yesilpentagram@gmail.com adresinden ulaşabileceğinizi de unutmayın!

7 Şubat 2015 Cumartesi

Paganlar Kendilerini Nasıl Görüyor? Bölüm 1!

Uzun süredir yazacak bir konu bulmakta sıkıntı çekiyorum bu yüzden hem sizlerle bir şeyle paylaşayım hem de biraz blogda oluşan ciddi havayı dağıtayım diye eğlenceli, bol görselli bir bölüm hazırladım sizlere! Geçen gece internette Paganların yayınladığı bir kaç eğlenceli resim buldum be onları Türkçeye çevirip burada yayınlayacağım. Bakalım dünyada ki Paganlar kendilerini nasıl görüyorlar!



Harry Potter mantığı ile çalışmıyor ne yazık ki gerçek hayatta işler :)


Druidlerin okumayı ve öğrenmeyi sevdiğini söylemiş miydim? Söylemediysem şimdi söylüyorum, okumayı ve öğrenmeyi seviyorlar!


Nerede o eski zeki, çevik ve araştırmacı Paganlar!? :)


Bu hanımefendi ile bir üstteki arkadaş ruh eşi olabilir bence :)

Yarın 3-4 resim daha ekleyeceğim aynı şekilde. İkinci bölüm için takipte kalın! :)